Over u

Herkent u dit?

Wat heb ik te doen in vernieuwend leiderschap?

Ik verlang zowel naar voeding voor de geest als verbinding met mezelf, anderen en de wereld om mij heen. Dit roept een aantal vragen en thema's bij mij op.

  • Het gaat steeds minder om mijzelf en steeds meer over hoe ik van betekenis wil zijn en blijven.
  • Hoe vind ik ‘het goede leven’ in de context van de tijd waarin wij leven?
  • Welke waarden zijn voor mij essentieel en hoe handel ik van daaruit?
  • Hoe breng ik wat mij echt beweegt nog meer in mijn organisatie en omgeving tot uitdrukking?
  • Waar is een geschikte plek waar ik in alle vrijheid met een stevige diepgang kan reflecteren op mijn eigen handelen en kan leren?

Wij helpen u met inspiratie en reflectie.

over de leergang

Bronnen van Leiderschap

Voed je eigen bron

Vind je eigen bron(nen)
De leergang Bronnen van Leiderschap verbindt u met zeven thema’s die aan het ‘innerlijke leven’ van een mens raken. Deze thema’s laten u op een andere wijze naar uzelf, uw leven en uw werk kijken.

Zeven dagen van ontmoeting en verrijking
In iedere bijeenkomst leidt een gastspreker van hoog niveau het dagthema in en is er alle ruimte voor dialoog. De middag staat in het teken van verdieping. De sprekers, deelnemers en de twee ervaren moderatoren vormen gedurende zeven maanden een spiegel en klankbord waaraan u uw gedachten, opvattingen, ervaringen en inzichten kunt toetsen en slijpen.

ELLLA-extra’s
Naast de zeven bijeenkomsten kunt u, eventueel met partner, genieten van twee ELLLA Masteravonden met toonaangevende sprekers en twee concerten naar keuze in de Grote Kerk in Zwolle. Aansluitend aan de leergang bent u van harte uitgenodigd om onderdeel uit te maken van het ELLLA alumninetwerk.

 

Nieuwsgierig geworden?

Op 18 september 2020 vindt er een vrijblijvende ontbijtbijeenkomst plaats. U ontvangt dan meer informatie over het programma. Tevens ontmoet u de moderatoren (Hannie te Grotenhuis en Mienke Schinkel), oud-deelnemers en andere geïnteresseerden. Uw interesse hiervoor kunt u kenbaar maken via contact@ellla.nl.

Verrijking op hoog niveau

7 gastsprekers met een filosofisch perspectief.

Boeiend gezelschap

12 tot 15 ervaren bestuurders uit diverse sectoren.

Verbinding en ontmoeting

inzichten die mijn denken en voelen raken.

wat anderen zeggen

Deelnemers die u voor gingen

Dit zeggen zij erover

image
Het heeft de reflectie op mijn eigen handelen vergroot.

Wieger Wiegersma

image
Reflecteren op je eigen zijn, in gesprek gaan met anderen.

Martin Hemmink

Brochure & kennismaken

Enthousiast?

Plan direct een kennismaking of download onze brochure

icon

Ik kom graag een kop koffie drinken

Ontdek in een persoonlijk gesprek wat de leergang voor u kan betekenen.Bel mij terug

icon

Wilt u meer weten over Bronnen van Leiderschap?

In onze brochure vindt u meer informatie.Download de brochure

Veelgestelde vragen

Meer weten? Hieronder vindt u de

meest gestelde vragen

De leergang bronnen van leiderschap richt zich op bestuurders of leiders binnen de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs die veel ervaring hebben en in een fase verkeren waarin zij kunnen oogsten. Er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te kunnen nemen. Of deze leergang bij u en uw ontwikkelbehoefte(n) aansluit wordt verkend in het persoonlijke intakegesprek dat voorafgaand aan de leergang plaatsvindt.

Hannie te Grotenhuis en Mienke Schinkel begeleiden deze leergang – tot grote tevredenheid van de deelnemers.

De leergang duurt zeven maanden waarin zeven bijeenkomsten plaatsvinden.

Naast deelname aan de zeven modules (die elk een dag duren), vragen we u om de bijeenkomst voor te bereiden. U ontvangt hiervoor van ons een uitnodigingsbrief. Gemiddeld zal deze voorbereiding 1 à 2 uur in beslag nemen. Daarnaast krijgt u optionele literatuur aangereikt.

Deelname aan de leergang kost € 6.950,00 exclusief BTW. Dit omvat de deelname aan zeven modules inclusief lunch en éénmaal een diner, inspirerende boeken van de gastsprekers, een bezoek aan museum De Fundatie, lesmateriaal, het bijwonen van twee ELLLA masteravonden en twee concerten in de grote kerk in Zwolle. Betalen in twee termijnen is mogelijk.

Natuurlijk, wij ontmoeten jou graag! Je kunt contact opnemen met ons opnemen voor het plannen van een afspraak. Tijdens een intakegesprek van ongeveer 1,5 uur maken we kennis met elkaar en deel je ervaringen uit jouw werk en leven. Samen kijken we of deze leergang goed aansluit bij jouw ontwikkelvraag.

Naast de leergangen verzorgt ELLLA veel maatwerktrajecten voor het MKB, onderwijsinstellingen en de overheid. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze Maatwerktrajecten.

Namen van de sprekers zijn altijd onder voorbehoud. Mochten er zich calamiteiten voordoen dan kan er een wijziging van de sprekers plaatsvinden. Uiteraard kijken we hierbij naar een passende vervanger.

Contact

Andere vragen?

Neem contact met ons op.

Contact met ellla