Over jou

Herken je dit?

Ik ben toe aan een volgende stap in mijn ontwikkeling.

Ik ben nu een aantal jaren aan het werk en op zich gaat het lekker, toch denk ik weleens 'er zit meer in'. Zo speel ik soms met de volgende gedachten:

 • Hoe kan ik meer impact hebben?
 • Hoe kom ik stevig(er) in mijn schoenen te staan?
 • Ik wil ontdekken wat echt bij mij past.
 • Hoe maak ik de juiste keuzes, met oog voor mijn balans?
 • Ik wil mezelf beter leren kennen (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik).
 • Hoe word ik een krachtigere gesprekspartner?

Door te investeren in jezelf, ben je in staat om vanuit kwaliteit en eigenheid meer impact te hebben.

Over de leergang

Young Potentials leergang

Hoe ziet het programma eruit?

In de leergang Young Potentials verdiep jij jezelf in hoe je beweging in jouw organisatie aanwakkert. Je kijkt daarvoor naar jezelf én naar het geheel. Een intensief en inspirerend programma met voldoende persoonlijke aandacht voor jou.

Wat kun je verwachten?
 • persoonlijke begeleiding
 • inspiratie door eerlijke verhalen van ondernemers uit de regio
 • workshops over persoonlijke ontwikkeling waarin theorie en praktijk samenkomen
 • samenwerken aan een uitdagende groepsopdracht (changelabs)
 • leren van en met anderen in dezelfde levensfase

Voor meer gedetailleerde informatie, download de brochure.

ELLLA-extra’s

Tijdens de leergang ben je van harte welkom op de ELLLA-Masteravond. Een mooi inspiratiemoment en een waardevolle ontmoetingsplek om in contact te komen met ons netwerk in de regio. Verder ontvang je interessante literatuur en nuttige naslagwerken tijdens het programma en na de leergang heb je toegang tot het ELLLA alumni-netwerk.

Inspirerende community

12 tot 15 ambitieuze mensen, tot 35 jaar.

Diepgang en vernieuwing

Uitdagende inhoud, mooie ontmoetingen en boeiende sprekers.

Leer met en van elkaar

Persoonlijke groei in een veilige setting.

Wat anderen zeggen

Veel Young Potentials gingen jou voor

Dit zeggen zij erover

image
Ik ben continue bezig met zelfontwikkeling om inzicht te verwerven in mijn sterke en minder sterke punten.

Tomas Toma

image
Ik zoek nu bewuster mensen op die anders denken.

Verelie Bisschop - de Vries

image
Ik blijf nu veel dichter bij mezelf en maak bewustere keuzes.

Jildau de Haan

Brochure & kennismaken

Enthousiast?

Plan direct een kennismaking of download onze brochure

icon

Ik kom graag een kop koffie drinken!

In een persoonlijk gesprek ontdek ik graag wat de leergang voor mij kan betekenen.Bel mij terug

icon

Ik wil graag meer weten over de leergang

In onze brochure vind je meer informatie over de leergang voor young potentials.Download de brochure

Veelgestelde vragen

Meer weten? Hieronder vind je de

meest gestelde vragen

Ben jij onder de 35 jaar of heb je inmiddels een aantal jaar werkervaring? Dan is deze leergang perfect voor jou! Ben je ouder dan 35 en heb je inmiddels een behoorlijke rugzak gevuld met leidinggevende ervaring, dan past de Topleergang Leiderschap of Bronnen van Leiderschap waarschijnlijk beter bij jou.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je je afvraagt wat het je precies gaat brengen. Tegelijkertijd kunnen we je geruststellen dat deelnemers gemiddeld een 8 of hoger geven als waardering. De leergang heeft hen juist veel persoonlijke en praktische inzichten opgeleverd die je in je eentje nooit zou hebben ontdekt.

Arjan Gosker en Tanja Geurtse begeleiden de modules. Emmely Lefèvre en Tanja Geurtse faciliteren het changelab. Met Bertram Ramspeck heb je twee individuele coachgesprekken die je (nog) meer inzicht geven in jouw menstype.

Voorafgaand aan de modules krijg je opdrachten die je moet voorbereiden. Je bent hier maximaal twee uur mee bezig. Voor de (drie) changelabs moet je rekenen op een voorbereiding van vier tot acht uur (per changelab), afhankelijk van de fase en het onderwerp.

De leergang duurt 8 maanden. De bijeenkomsten zijn verspreid over deze periode. Gemiddeld heb je eens per maand een bijeenkomst. De individuele coachgesprekken zijn in de periode na de startbijeenkomst en een koffiemoment in de zomerperiode. Deze komen daar nog bovenop en duren +/- 1,5 uur per gesprek.

In het changelab werk je in een groep aan een actueel thema dat jou raakt of fascineert en speelt binnen jouw werkomgeving. Het gaat hierbij zowel om denken, adviseren én doen. Jij wordt een change-maker! Het belangrijkste is dat het onderwerp uitdagend is en dat het jou en je werkgever inzichten oplevert. Dit kan iets groots zijn op het gebied van strategie, toekomst of bedrijfscultuur. Het kan ook iets concreets zijn dat invloed heeft op de klantbeleving of een nieuwe manier van (samen)werken. Zo heeft een groep gewerkt aan een thema over robotisering en de impact op de arbeidsmarkt. Ook verdiepte een groep zich in manieren hoe je bouwt aan een vitale organisatie.

Ja! ELLLA verzorgt diverse leergangen. Op dit moment zijn dit naast de Young Potentials een Topleergang Leiderschap en een leergang Bronnen voor Leiderschap. Daarnaast verzorgt ELLLA maatwerktrajecten voor het MKB, onderwijsinstellingen en de overheid.

De Leergang voor Young Potentials is voor professionals die (door)groeien of anderszins steeds meer verantwoordelijkheid krijgen in hun functie/rol. Doorgaans werken de deelnemers minimaal op HBO-niveau. Er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te kunnen nemen. Of de leergang bij jou en jouw ontwikkelbehoefte(n) aansluit, wordt verkend in het persoonlijke intakegesprek dat voorafgaand aan de leergang plaatsvindt.

Deelname aan de leergang Young Potentials kost jou (of je werkgever) € 4.950,00 exclusief btw. Dit omvat het bijwonen van zes modules, drie changelabsessies, twee individuele coachgesprekken en en koffiedrinkmoment. Ook zit de toegang tot een masteravond erbij. De kosten voor deelname zijn inclusief accommodatiekosten en overnachtingen tijdens de start- en slotbijeenkomst.

De meeste werkgevers zijn bereid om in geld en tijd bij te dragen aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Daarbij helpt het dat jij een goede motivatie hebt waarom je wilt meedoen, wat je wilt leren en hoe je jouw ontwikkeling wilt inzetten om jouw organisatie beter te laten worden. Zo is het changelab een concrete manier om jouw wens aan de ambitie van jouw bedrijf te koppelen.

Ja, zeker! Wij ontmoeten jou graag! Je kunt contact met ons opnemen voor het plannen van een afspraak. Tijdens zo’n intakegesprek (ong. 1,5 uur) maken we kennis met elkaar en deel je ervaringen uit jouw werk en leven. Samen kijken we of deze leergang goed aansluit bij jouw ontwikkelvraag.

Namen van de sprekers zijn altijd onder voorbehoud. Mochten er zich calamiteiten voordoen dan kan er een wijziging van de sprekers plaatsvinden. Uiteraard kijken we hierbij naar een passende vervanger.

De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende locaties, in de omgeving van Zwolle. De start- en slotbijeenkomst - beide inclusief overnachting- vinden plaats bij de Woeste Wieven in Diepenheim.

Contact

Andere vragen?

Neem contact met ons op.

Contact met ellla