Over jou

Herken je dit?

Ik heb het gevoel dat er meer in zit.

Ik ben nu een aantal jaren aan het werk en op zich gaat het lekker. Maar als ik vooruitkijk en droom over mijn toekomst, dan spelen er bij mij een aantal thema's.

  • Doe ik de dingen die bij mij passen en waar ik de meeste waarde in kan toevoegen?
  • Ik ben onrustig (van binnen) en laat me leiden door de waan van de dag. Hoe kan ik dit veranderen?
  • Hoe haal ik het beste in mijzelf en mijn omgeving naar boven?
  • Ik zou best wel eens in de keuken van andere bedrijven kijken.

Goed nieuws! Jij bent niet de enige en je bent bij ELLLA op de juiste plek.

Over de leergang

Young Potentials leergang

Hoe ziet het programma eruit?

In de leergang Young Potentials verdiep jij je in hoe je beweging in jouw organisatie aanwakkert aan de hand van zes thema’s. Je kijkt naar jezelf én naar het collectief. Een intensief en inspirerend programma met aandacht voor jou.

Zes modules en een changelab
Iedere module heeft een uniek thema. Aan de hand van gastsprekers en door ervaringen te delen leer je de kracht van verbinding actief inzetten. Het changelab aan skills en actuele thema’s uit jouw eigen praktijk. Samen met je coach scherp je aan wat jij nodig hebt voor de juiste boost.

ELLLA-extra’s
Tijdens de leergang ben je van harte welkom op de ELLLA Masteravond. Een mooi inspiratiemoment en een waardevolle ontmoetingsplek om in contact te komen met ons netwerk van leiders in de regio. Natuurlijk voeden we jou tussentijds met interessante literatuur en nuttige naslagwerken. Na de leergang heb je toegang tot het ELLLA alumni-netwerk.

Inspirerende community

12 tot 15 ambitieuze mensen, 25 - 35 jaar.

Diepgang en vernieuwing

Uitdagende inhoud, mooie ontmoetingen en boeiende sprekers.

Leer met en van elkaar

Persoonlijke groei in een veilige setting.

Wat anderen zeggen

Veel Young Potentials gingen jou voor

Dit zeggen zij erover

image
Wanneer je de juiste tools aangereikt krijgt kun je enorm veel bereiken.

Roelf-Jan Aanstoot

image
Ik blijf nu veel dichter bij mezelf en maak bewustere keuzes.

Jildau de Haan

image
Ik heb in de leergang gekeken: wat vind ik nou écht belangrijk?

Guido van Zijl

Brochure & kennismaken

Enthousiast?

Plan direct een kennismaking of download onze brochure

icon

Ik kom graag een kop koffie drinken!

In een persoonlijk gesprek ontdek ik graag wat de leergang voor mij kan betekenen.Bel mij terug

icon

Ik wil graag meer weten over de leergang

In onze brochure vind je meer informatie over de leergang voor young potentials.Download de brochure

Veelgestelde vragen

Meer weten? Hieronder vind je de

meest gestelde vragen

Ben jij tussen de 25 en 35 jaar of heb je niet meer dan 10 jaar werkervaring? Dan is deze leergang perfect voor jou! Ben je ouder dan 35 en heb je inmiddels een behoorlijke rugzak gevuld met leidinggevende ervaring, dan past de Topleergang of Bronnen van Leiderschap waarschijnlijk beter bij jou.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je je afvraagt wat het je precies gaat brengen. Tegelijkertijd kunnen we je geruststellen dat deelnemers gemiddeld een 8 of hoger geven als waardering. De leergang heeft hen juist veel persoonlijke en praktische inzichten opgeleverd die je in je eentje nooit zou hebben ontdekt.

Arjan Gosker en Tanja Geurtse begeleiden de modules. Emmely Lefrevre en Tanja Geurtse faciliteren het changelab. Met Bertram Ramspeck heb je twee individuele coachgesprekken die je (nog) meer inzicht geven in jouw menstype.

Voorafgaand aan de bijeenkomsten krijg je opdrachten die je moet voorbereiden. Je bent hier maximaal twee uur mee bezig. Voor de bijeenkomsten van het changelab ben je gemiddeld één tot maximaal vier uur per week bezig, afhankelijk van de fase en het onderwerp.

In het changelab werk je in een groep aan een actueel thema dat jou raakt of fascineert en speelt binnen jouw werkomgeving. Het gaat hierbij zowel om denken, adviseren én doen. Jij wordt een change-maker! Het belangrijkste is dat het onderwerp uitdagend is en dat het jou en je werkgever inzichten oplevert. Dit kan iets groots zijn op het gebied van strategie, toekomst of bedrijfscultuur. Het kan ook iets concreets zijn dat invloed heeft op de klantbeleving of een nieuwe manier van (samen)werken. Zo heeft een groep gewerkt aan een thema over robotisering en de impact op de arbeidsmarkt. Ook verdiepte een groep zich in manieren hoe je bouwt aan een vitale organisatie.

Ja! ELLLA verzorgt diverse leergangen. Op dit moment zijn dit naast de Young Potentials een Topleergang Leiderschap en een leergang Bronnen voor Leiderschap. Daarnaast verzorgt ELLLA maatwerktrajecten voor het MKB, onderwijsinstellingen en de overheid.

De leergang duurt 8 maanden. De bijeenkomsten zijn verspreid over deze periode. Gemiddeld heb je eens per maand een module of een changelab-sessie. De individuele coachgesprekken zijn in de eerste drie maanden. Deze komen daar nog bovenop. Deze gesprekken duren +/- 1,5 uur.

Deelname aan de leergang Young Potentials kost jou (of je werkgever) € 4.950,00 exclusief BTW. Dit omvat het bijwonen van zes modules, vier changelab sessies, twee individuele coachgesprekken. Ook zit de toegang tot masteravonden erbij. De kosten voor deelname zijn inclusief accommodatiekosten en overnachtingen tijdens de start- en slotbijeenkomst.

De meeste werkgevers zijn bereid om in geld en tijd bij te dragen aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Daarbij helpt het dat jij een goede motivatie hebt waarom je wilt meedoen, wat je wilt leren en hoe je jouw ontwikkeling wilt inzetten om jouw organisatie beter te laten worden. Zo is het changelab een concrete manier om jouw wens aan de ambitie van jouw bedrijf te koppelen.

Natuurlijk, wij ontmoeten jou graag! Je kunt contact opnemen met ons opnemen voor het plannen van een afspraak. Tijdens zo’n intakegesprek (ong. 1,5 uur) maken we kennis met elkaar en deel je ervaringen uit jouw werk en leven. Samen kijken we of deze leergang goed aansluit bij jouw ontwikkelvraag.

Namen van de sprekers zijn altijd onder voorbehoud. Mochten er zich calamiteiten voordoen dan kan er een wijziging van de sprekers plaatsvinden. Uiteraard kijken we hierbij naar een passende vervanger.

Alle bijeenkomsten, inclusief de start- en slotbijeenkomst, vinden plaats bij Mooirivier Hotel & Congrescentrum in Dalfsen.

Contact

Andere vragen?

Neem contact met ons op.

Contact met ellla