Over de masteravond

Over persoonlijk leiderschap van eigen medewerkers

binnen een vooruitstrevende organisatie

Wie is Enny van de Velden?

Van de Velden is Chief Commercial Officer bij het vooruitstrevende CCV, en ze mag zichzelf finaliste van de EY Entrepeneur of the Year Awards 2018 noemen. Enny van de Velden staat op dit moment aan het roer van het familiebedrijf* wat haar vader – Cor van de Velden – in 1958 is gestart. Het bedrijf dat oplossingen biedt in de snel veranderende wereld van betalingsverkeer. Zo heeft CCV 60% van alle pinautomaten in Nederland in haar bezit en zijn ze continu bezig met innovatieve online betaaloplossingen.

*In 2016 stond CCV in de finale van de Familiebedrijven Awards 2016.

 

Een sterke visie op persoonlijke ontwikkeling

Van de Velden ging bij haar entree in het bedrijf in 2012 aan de slag met 2 vraagstukken: een nieuwe innovatieve Europese strategie moest worden ingezet, én ‘de mannen’ in het bedrijf moesten meer met elkaar gaan samenwerken. Onder andere door een heuse ‘mens night’ te organiseren heeft zij dit doel weten te behalen. Enny van de Velden heeft binnen haar bedrijf een sterke visie op de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Mensen moeten volgens haar dan ook de ruimte hebben om op zichzelf te kunnen reflecteren. Dit draagt op een positieve manier bij aan het geheel.

Enny van de Velden nam ons op 10 oktober mee in haar reis als leider. Hoe heeft ze de organisatie gebracht naar waar het nu staat? Waar is ze tegenaan gelopen? En hoe weet zij elke dag opnieuw het verschil te maken; als leider en als organisatie? Laat jezelf inspireren en word zelf ook een (nog) betere leider!

 

Foto: EneHarry


Download het verslag

image

Online masteravond met Mark van Vugt

Mark van Vugt brengt een verdiepende kijk op de wereld

24 juni 2021 van 19.00u - 21.30u € 35,- Exclusief btw. Online