Over het event

HRD Diner

Groeien door te delen

Groeien door te delen

We brengen regelmatig onze relaties, ook HR(D)-professionals, met elkaar in contact; groeien door te delen. Nu doen we dat vooral 1 op 1, maar hoe mooi is het als meer HR-collega’s elkaar ontmoeten die met dezelfde thema’s bezig zijn. Het is inspirerend om te horen waar andere organisaties mee bezig zijn, hoe ze dat doen en wat je ervan kunt leren voor jouw eigen organisatie. Daarom zijn we als ELLLA, vanuit onze waarden kwaliteit, aandacht en verbondenheid, dit (nieuwe) initiatief gestart.
Tijdens het diner wordt er één organisatie uitgelicht. Dit wordt voorbereid door de HR-verantwoordelijke in samenwerking met Karin Raaijmakers van ELLLA.

Voor wie?

Het diner is voor de leergierige en nieuwsgierige HR-manager of HR-professional die te maken heeft met leren en ontwikkelen, leiderschap en/of organisatieontwikkeling of met het bouwen van een academie. Het diner is op uitnodiging, voor organisaties waar wij als ELLLA partner zijn op de sociale dimensie van organisatieontwikkeling.
Verder is er plek voor maximaal twee gastorganisaties, die nieuwsgierig zijn naar de ervaringen van anderen (met ELLLA).

Laat je voeden

We zijn te gast bij Hofvlietvilla in Zwolle. Gastvrouw op deze avond is Karin Raaijmakers, mede-eigenaar van ELLLA en actief als architect leren en ontwikkelen. Er zijn voor de gasten op uitnodiging geen kosten verbonden aan deze avond.

Wil je ook aanschuiven?

Ben je niet uitgenodigd of nog geen relatie van ELLLA? Maak gerust je interesse kenbaar bij ons, via contact@ellla.nl.
Misschien kun je dan deze of een volgende keer aanschuiven!

image

ELLLA en het grootste Kennisfestival van Nederland

ELLLA en het grootste Kennisfestival van Nederland

15 juni 2023 van 11.30 uur - 21.00 uur € 199,- Klik op aanmelden voor de speciale ELLLA-korting Gasfabriek Deventer