Over het event

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Innovatief Organiseren

ELLLA is partner van het Kennisfestival

Elk jaar vindt het Kennisfestival plaats in Deventer. Ook dit jaar staat het festival weer in het teken van ‘Innovatief Organiseren’. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team, jijzelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen? Hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden?
Tijdens het festival kan je kiezen uit meer dan 50 sessies zoals workshops, praktijkcasussen, theater en muziek. Ook dit jaar is ELLLA weer partner van dit leuke festival.

Sprekers, podia en meer informatie

Tijdens het festival kan je kiezen uit veel interessante sprekers, workshops en veel meer. De verschillende podia bieden hun eigen interessante programma: van interactie, tot verhalen en muziek op verschillende podia. Een greep uit de sprekers: Jitske Kramer (tricky times), Eric van ‘t Zelfde (dreamschool), Dolf Jansen (over de tijd nemen), Bas Kodden (rebelleren moet je faciliteren), Patrick Petersen (AI) en Ben Kuiken (sensemaking). Voor de meest recente informatie ga je naar de website van het Kennisfestival. Er valt namelijk nog veel meer te beleven!

Tickets

Met onze speciale kortingscode betaal je slechts 199,- in plaats van 219,- per ticket. Ga naar de website van het Grootste Kennisfestival en gebuik de code: KortingELLLA@24

Wij zijn erbij op 20 juni, jij ook?

image

Celelezing met Roxane van Iperen

Celelezing met Marko Hekkert

21 november 2024 van 20:00 - 21:30 €17,50 Inclusief drankje en boekje Academiehuis Grote Kerk