Over het event

Leidinggeven aan verandering

een nieuw perspectief

Generieke, groots uitgerolde veranderplannen hebben hun langste tijd gehad. Steeds vaker komen we erachter dat vraagstukken waar organisaties mee in aanraking komen om een andere aanpak vragen. Het speelveld, de spelers en de spelambitie is de afgelopen jaren fundamenteel anders geworden. Snelheid maken, innoveren, leren en uitproberen zijn meer en meer doorslaggevende kenmerken van succesvolle trajecten. Maar hoe geef je leiding en richting aan dit soort veranderprocessen?

Veranderen in samenspel

In zijn meest recente boek ‘Veranderen als samenspel’ presenteert hoogleraar Jaap Boonstra hiervoor een spelmodel voor verandering. Door meervoudig te leren kijken, speldynamiek te benutten en bijvoorbeeld met een doorleefde spelambitie te werken.

Deze lezing geeft een unieke kijk op veranderen die ook nog eens praktisch en toepasbaar is!

Programma online masteravond

18.55 uur – log in via Zoom (linkt volgt per mail)
19.05 uur – lezing Jaap Boonstra
20.30 uur – afsluiting

Over Jaap Boonstra

Jaap Boonstra is hoogleraar ‘Organisatieverandering en leiderschap’ bij ESADE Business School in Barcelona (Spain) en WU, Vienna University for Economics and Business.
Als auteur van boeken als ‘Perspectieven op leiderschap’ en ‘Perspectieven op veranderen’, adviseur, docent en spreker helpt hij leiders in succesvol veranderen.


Download het verslag

image

Aanbevolen: Celelezing met Caroline de Gruyter

Celelezing 2022 met Caroline de Gruyter

10 november 2022 van Aanvang: 20:00 € 17,50 p.p. Inclusief drankje na afloop Academiehuis Grote Kerk Zwolle