Over het event

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Innovatief Organiseren

ELLLA is partner van het Kennisfestival

Elk jaar vindt het Kennisfestival plaats in Deventer. Dit jaar staat het festival in het teken van ‘Innovatief Organiseren’. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team, jijzelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen? Hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden?
Tijdens het festival kan je kiezen uit meer dan 75 lezingen, workshops, praktijkcasussen, theater en muziek. Als partner van het festival hebben we een mooie aanbieding voor je!

Beleef het samen (met ELLLA)

Als partner van het festival bieden wij jou een uniek programma voor een mooie prijs! Alle ELLLA-relaties (deelnemers aan de huidige leergangen, alumni, klanten en partners) zijn van harte uitgenodigd om met ons dit festival te beleven. Hier hoort uiteraard een korting én speciale ELLLA extra’s bij. Er is een aparte ELLLA-ruimte voor onze ontmoeting inclusief een meet & greet met enkele sprekers van het festival: Bas van Kesteren, Inge Nuijten en Steven van de Heuvel. Onder het genot van een hapje en drankje is er ruimte om met bekenden bij te praten, nieuwe mensen te ontmoeten en alvast in een geïnspireerde stemming te komen. Om 13.00 uur start het inhoudelijk programma en is iedereen vrij om zijn/haar eigen route door het programma te volgen. Rond etenstijd creëren we een plek waar we weer samen afspreken. Dan is er ruimte voor uitwisseling van verhalen/ervaringen en meer.

Programma van ELLLA tijdens het festival

11.00 uur – Inloop en ontvangst in ELLLA-ruimte
11.15 uur – Welkom door Arjan Gosker en Karin Raaijmakers
Elkaar ontmoeten en samen lunchen (verzorgd door ELLLA)
Inclusief meet & greet met o.a. Bas van Kesteren, Inge Nuijten en Steven van de Heuvel
12.30 uur – Vertrek richting ‘food en drink’ plein
13.00 uur – Start Festival (stel je eigen programma samen)
18.00 uur – Hapje eten en ervaringen uitwisselen
19.00 uur – Hervatten Festival (uiteraard optioneel)

Sprekers, podia en meer informatie

Tijdens het festival kan je kiezen uit veel interessante sprekers, workshops en veel meer. De verschillende podia bieden hun eigen interessante programma: van interactie, tot verhalen en muziek en podia voor bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie tot een boekenbal. Een greep uit de sprekers: Arend Ardon, Raven van Dorst, Mignon van Halderen, Inge Nuijten, Mark Vletter en nog veel meer. Voor de meest recente informatie ga je naar de website van het Kennisfestival.

Meer weten over het unieke ELLLA programma tijdens het festival? Neem contact met ons op via contact@ellla.nl.

We ontmoeten je graag op 15 juni!

image

Masteravond on tour: Lenette Schuijt

Masteravond on Tour met Lenette Schuijt

30 mei 2024 van 19:00 - 21.00 met aansluitend een borrel €75,- Inclusief consumptie Vadain