Over de masteravond

Een dag vol inspiratie, plezier en praktische inzichten

over een leven lang leren

Wat is er nodig om je als mens een leven lang te ontwikkelen? Hoe draag jij bij aan een vitale organisatie die continu het verschil maakt? In ELLLA in één dag krijgen de deelnemers inzichten aangereikt om een leven lang plezier van te hebben. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor de organisatie. Met inspirerende voorbeelden uit de praktijk, zoals van Rabobank, Deltion en Gemeente Zwolle. Ontmoeten, leren en vooral ook vieren: ELLLA vierde namelijk op deze speciale dag haar tienjarig jubileum.

Feestelijke opening

Theater de Spiegel vormde deze dag het thuis voor de viering van het tienjarig bestaan. Met een feestelijke opening door talent van eigen bodem: een bijzonder nummer uit het Zwolse muziekspektakel De Wilde Deerne opent het evenement, gevolgd door een inspirerende masterclass van niemand minder dan Ben Tiggelaar. Hij vertelde ons hoe we lerend in het leven kunnen staan. Hierbij deelde hij ook zijn lessons learned van zijn recente interview met Barack Obama.

Aandacht voor mens en organisatie

Zelf aangeven waar jouw behoefte ligt om te groeien, die kans kreeg je bij de workshops. Deelnemers kiezen zelf waar ze door geïnspireerd willen worden, bepaalde persoonlijke levenslessen of voorbeelden van vitale organisaties. Op persoonlijk vlak kozen de deelnemers uit workshops zoals: investeren in krachtige relaties, creatieve versus reactieve keuzes maken en een mindset voor groei en ontwikkeling. Op gebied van organisaties deelden Rabobank, Deltion, Cycloon, Gemeente Zwolle en Hemmink hun lessons learned.

ELLLAwards

‘Mensen die andere mensen en bedrijven weten aan te zetten om zich te blijven ontwikkelen en om samen slimmer te worden, vormen een waardevolle inspiratiebron.’, vertelt Arjan Gosker. Dat is dan ook de reden dat Coby Zandbergen als mens, Gerald Merkus vanuit Visscher Caravelle als organisatie en Henk Jan Meijer (Burgemeester van Zwolle) voor het regio-initiatief Regio Zwolle de ELLLAwards in ontvangst hebben genomen.

Bekijk de presentaties

Wil je graag de presentaties van Mienke Schinkel, Ben Tiggelaar en de workshopmaterialen? Dat kan via deze link.

Een Leven Lang Leren in 1 dag is een succes geworden door de  samenwerking met onze eventpartners Rabobank, Deltion, Hemmink, Gemeente Zwolle, Zwolse Theaters, MooiRivier, Vrieling, Cycloon, ZON, Van Ede & Partners en Simon Interieur. Nogmaals, bedankt!

image

Masteravond met Katja Staartjes

Katja Staartjes over (samen) omgaan met onzekerheid, verandering en tegenslag.

11 februari 2021 van 18.00 - 21.30 uur €95,- p.p. Incl. diner en borrel. Excl. btw. Zwolle