Over het event

Dag van de Duurzaamheid - Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Met Jimmy Nelson

Op dinsdagavond 10 oktober 2023 vindt er een inspirerend evenement plaats in het oudste monument van onze stad, het prachtige Academiehuis Grote Kerk.

Deze avond staat in het teken van het belangrijke onderwerp van “innerlijke ontwikkeling en duurzame ontwikkelingsdoelen”.

In voorgaande edities van de Dag van de Duurzaamheid hebben we al enkele indrukwekkende gastsprekers mogen verwelkomen. Onder andere Jan Terlouw (politicus, schrijver en wetenschapper), André Kuipers (astronaut), Ruud Koornstra (duurzaam ondernemer) en Helga van Leur (weervrouw) hebben hun inspirerende verhalen en inzichten met ons gedeeld. Deze vooraanstaande sprekers hebben ons geïnspireerd om na te denken over onze eigen rol in het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) en hoe we ons kunnen inzetten voor een duurzamere toekomst.

Gastspreker

Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere gastspreker: de beroemde fotograaf Jimmy Nelson. Jimmy staat bekend om zijn prachtige werk waarin hij inheemse culturen en stammen van over de hele wereld in beeld heeft gebracht. Zijn ervaringen zullen ons raken, ons aansporen om bewuste keuzes te maken en ons gedrag te veranderen, niet alleen voor onze eigen gemeenschap maar voor de gehele wereld.

 

Informatie

Tickets voor de lezing

Wil je tickets voor de lezing van Jimmy Nelson? Dat kan!

Ben je geïnteresseerd als bedrijf om je naam te verbinden aan deze dag door deel te nemen aan de lezing?
Neem contact op met:

Arjan Gosker via arjangosker@ellla.nl

Laten we samen leren, inspireren en bouwen aan een duurzamere toekomst voor onze stad en voor onszelf. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Welkom

Datum: 10 oktober 2023

Locatie: Academiehuis Grote Kerk in Zwolle

Lezing: 20.00 uur

Deze avond wordt georganiseerd door Academiehuis Grote Kerk, DORZ, Gemeente Zwolle, ELLLA en STORM in Recruitment in samenwerking met vele bedrijven uit de regio van Zwolle voor Zwollenaren.

image

Masteravond on tour: Lenette Schuijt

Masteravond on Tour met Lenette Schuijt

30 mei 2024 van 19:00 - 21.00 met aansluitend een borrel €75,- Inclusief consumptie Vadain