Over de masteravond

Leiderschap bij extreme temperaturen

door Bernice Notenboom

Een stoer wijf met passie en kennis. Dat is wat anderen zeggen over Bernice Notenboom. Als poolreiziger, klimaatjournalist en filmmaker reist zij de hele wereld over. Bernice is op verschillende extreme expedities geweest om het veranderde klimaat een gezicht te geven. Expedities waarbij sterk leiderschap nodig is, alleen al om te kunnen overleven.

Als leider heb je misschien wel de moeilijkste positie van het expeditieteam. Er wordt van je verwacht dat je meer ziet, dat je verder kijkt en dat je dingen eerder aanvoelt dan de rest van het team. Daarnaast is het essentieel dat de leider alle teamgenoten effectief weet te navigeren om gezamenlijk op de juiste bestemming te komen. Bernice vertelt in op deze masteravond onder meer over het tonen van veerkracht en het vermogen om met het niet-behalen van doelen om te gaan. Hoe zet je in zo’n situatie toch door en blijf je effectief samenwerken? En hoe ga je om met kwetsbaarheid in de context van extreme condities?


Download het verslag

wat anderen zeggen

We organiseren de masteravond al jaren

Dit zeggen anderen over de masteravond

Heel erg vette leergang die op een prettige manier diepgang brengt.

SophieLaterjong

De coachgesprekken zijn een verrijking, de begeleiding prettig en raak.

Ragna deGraver

Masteravond met Christian Kromme

Christian inspireert managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te reageren op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld.

9 mei 2019 van 18:00 - 21:30 uur € 95,00 Diner, lezing en borrel Hotel Wientjes