Over het event

Het grootste kennisfestival van Nederland

Innovatief organiseren

Het Kennisfestival 2022 heeft als thema Innovatief Organiseren. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen. En hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen.

Dat betekent een nieuwe balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden. Want een organisatie wat alleen op de wereld is om geld te verdienen heeft op langere termijn geen bestaansrecht meer.

Op het Kennisfestival willen we nieuwe inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Sprekers

Deze keer op het podium o.a. Inge Buiten, Kees Klomp, Pacelle van Goethem, Jim Stolze, Hans van der Loo en Patrick Davidson, Caroline Koetsenruijter, Boukje Keijzer, Jeroen Smit, James van de Merbel, Dilara Bilgic, Eva Wolf, Judith Manshanden, Marc Chavannes, The Space Age Travellers, de Troubadour en ga nog maar even door…

Bekijk hier alle namen.

Aanmelden

Kijk op de website van het Kennisfestival voor meer informatie en tickets.