Praktische info

Wanneer?

5 november 2019

09:00 tot 17:00

6 november 2019

09:00 tot 17:00

Waar?

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25, 8011ND, Zwolle

Kosten?

Vanaf € 179,- per persoon

Compleet verzorgd programma inclusief hapjes en drankjes

Over uw bedrijf

Herkent u deze uitdagingen?

Ik wil wendbare medewerkers!

Een leven lang ontwikkelen wordt steeds belangrijker, in alle sectoren. Dit vraagt om actie van u als ondernemer/leidinggevende én alle medewerkers binnen de organisatie.

 • De wereld verandert snel, hoe neem ik mijn medewerkers hierin mee?
 • Ik wil best investeren in mijn mensen, maar dan wil ik ook concrete resultaten zien!
 • Mijn medewerkers kunnen wel wat LEF gebruiken in anders kijken, denken én doen!
 • We weten dat er veel meer potentieel in onze mensen zit... hoe krijgen we dat eruit?
 • Hoe stimuleren wij (persoonlijke) ontwikkeling op een leuke en toegankelijke manier?

Dan past LEF'19 goed bij uw organisatie!

onze aanpak

Een leven lang ontwikkelen

met LEF

U begrijpt als geen ander dat dit steeds belangrijker is in een wereld die morgen alweer anders is dan vandaag. De snelle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen vragen veel van uw bedrijf. Veranderen uw medewerkers mee in hetzelfde tempo? Zijn ze wendbaar? Kunnen zij vooruitkijken en zelfs vooruitlopen op de uitdagingen van vandaag en morgen? Bezitten zij daarvoor de benodigde mindset en vaardigheden? En hoe zorgt u ervoor dat niet een enkeling daar werk van maakt, maar iedereen in uw organisatie? Dat vraagt om te kiezen voor LEF.

Het programma

De workshops

Tijdens het event kunnen bezoekers drie workshops volgen. De keuze bestaat uit:

De workshops zijn ingedeeld op twee niveaus:
(V) = Verkennen met LEF
(D) = Doorgaan met LEF

Wat is LEF?

 • LEF is een impactvol concept met jaarlijks twee LEF-events (voorjaar en najaar), met aandacht voor inbedding in uw organisatie. Zo zorgt u voor continue groei en duurzame ontwikkeling;
 • Verzorgt (vooraf en) na afloop van de events een aantal enthousiasmerende mails met opdrachten voor het stimuleren van doorlopende persoonlijke ontwikkeling;
 • Is een aanpak waarmee ieders nieuwsgierigheid, omgevingsbewustzijn, vitaliteit, reflectie- en verandervermogen geprikkeld wordt;
 • En dit alles met een persoonlijk, betaalbaar en op maat gemaakt karakter. De ideale combinatie voor impact, bij uw medewerkers én in uw organisatie.

Het LEF event

 • Een inspirerende dag voor alle medewerkers. Hoog of laag opgeleid, jong of oud. Het gaat om inzichten die bijdragen aan meer regie in je werk en leven.
 • Een dag samen met medewerkers van andere bedrijven uit de regio.
 • Een dag waarop plezier, inspiratie en praktische handvatten elkaar afwisselen en versterken.

Een unieke aanpak (op maat!)

 

De investering

 • 1 – 4 tickets = € 229,- per stuk
 • 5 – 24 tickets = € 199,- per stuk
 • ≥ 25 tickets* = € 179,- per stuk

Alle deelnemende bedrijven kunnen rekenen op:
– Een toolbox voor communicatie richting medewerkers
– Zichtbaarheid tijdens LEF’19
– Na afloop mails voor continue ontwikkeling

* vanaf 25 tickets kunt u gebruik maken van het ‘impactpakket’. Dit betekent een eigen kick-off en een eigen kick-out met een vaste moderator en op verzoek een voortraject en na-traject voor nog meer impact. 

Foto header: Fountainheads, gemaakt door Cees Wouda

kennismaken

Enthousiast?

Plan direct een kennismaking en bespreek de mogelijkheden

icon

Ik kom graag een kop koffie drinken

en ontdekken of LEF'19 bij mijn organisatie/team pastBel mij terug

icon

Meer weten over LEF ‘19?

Meer informatie vindt u in de LEF'19 brochure.Download de brochure

Veelgestelde vragen

Meer weten? Hieronder vind je de

Meest gestelde vragen

Op verzoek en in co-creatie met MKB-ers en andere partners in de regio Zwolle is het initiatief voor LEF ontstaan. Met dit evenement willen we een leven lang ontwikkelen faciliteren en medewerkers van bedrijven in de regio met en van elkaar laten leren.

LEF'19 wordt op twee dagen gehouden; 5 én 6 november. Beide dagen hebben hetzelfde programma. U kunt dus kiezen op welke dag u met uw organisatie wilt deelnemen of u kiest voor beide dagen en splitst uw organisatie/team op in twee groepen. Zo kan uw bedrijf toch door draaien op deze dagen!

Tickets voor LEF'19 zijn te koop vanaf € 229,- per stuk. Komt u met 5 medewerkers of meer, dan kosten ze € 199,- per stuk. Komt u met 25 medewerkers of meer, dan kosten ze € 179,- per stuk. Vanaf 25 medewerkers krijgt u ook een vaste moderator, heeft u uw eigen kick-off en kick-out en verzorgen we op verzoek (voor € 795,- per sessie) een sessie vooraf en na afloop van het event, voor nog meer impact!

U ontvangt het aantal gewenste tickets, een toolbox voor communicatie richting uw medewerkers, zichtbaarheid van uw logo tijdens LEF'19 en uw medewerkers krijgen na afloop gepersonaliseerde mails voor continue ontwikkeling. Bij 25 of meer bezoekers kunt u gebruik maken van het 'impactpakket'. Dit betekent een eigen moderator, een kick-off en kick-out met uw organisatie en op verzoek een begeleide sessie voor en na afloop van het event.

Voor meer impact gaat een ELLLA moderator met jullie aan de slag! (1) Vooraf zal de moderator een sessie begeleiden met vragen als: Hoe creëert u een omgeving voor groei en ontwikkeling? Wat vraagt dit van de leidinggevenden binnen de organisatie? En hoe zorgt u voor inbedding en de aankondiging van LEF’19 richting medewerkers? (2) Tijdens het LEF'19 event zal de moderator een organisatie-specifieke kick-off en kick-out begeleiden. (3) Na afloop werkt de moderator in een sessie aan de do's en dont's voor succesvolle borging. Dit gebeurt aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden. Wat heeft het event losgemaakt? Hoe stimuleert en versterkt u de gewenste beweging?

Contact

Vragen?

Neem contact met ons op.

Contact met ellla

LEF'19 is een initiatief van