Praktische info

Wanneer?

5 november 2019

09:00 tot 17:00

Waar?

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25, 8011ND, Zwolle

Kosten?

Vanaf € 179,- per persoon

Compleet verzorgd programma inclusief hapjes en drankjes

Over jouw bedrijf

Herken je deze uitdagingen?

Ik wil wendbare medewerkers!

Een leven lang ontwikkelen wordt steeds belangrijker, in alle sectoren. Dit vraagt om actie van jou als ondernemer/leidinggevende én alle medewerkers binnen de organisatie.

 • De wereld verandert snel, hoe neem ik mijn medewerkers hierin mee?
 • Ik wil best investeren in mijn mensen, maar dan wil ik ook concrete resultaten zien!
 • Mijn medewerkers kunnen wel wat LEF gebruiken in anders kijken, denken én doen!
 • We weten dat er veel meer potentieel in onze mensen zit... hoe krijgen we dat eruit?
 • Hoe stimuleren wij (persoonlijke) ontwikkeling op een leuke en toegankelijke manier?

Dan past LEF'19 goed bij jouw organisatie!

onze aanpak

Een leven lang ontwikkelen

met LEF

Jij begrijpt als geen ander dat een leven lang ontwikkelen steeds belangrijker is in een wereld die morgen alweer anders is dan vandaag. De snelle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen vragen veel van uw bedrijf. Veranderen jouw medewerkers of collega’s mee in hetzelfde tempo? Zijn ze wendbaar? Bezitten zij daarvoor de benodigde mindset en vaardigheden?  Dat vraagt om te kiezen voor LEF.

 • Een inspirerende dag voor alle medewerkers. Hoog of laag opgeleid, jong of oud. Het gaat om inzichten die bijdragen aan meer regie in je werk en leven.
 • Een dag samen met medewerkers van andere bedrijven uit de regio.
 • Een dag waarop plezier, inspiratie en praktische handvatten elkaar afwisselen en versterken.

Het programma op 5 november

De workshops

Tijdens het event kunnen bezoekers drie workshops volgen. De keuze bestaat uit:

De workshops zijn ingedeeld op twee niveaus:
(V) = Verkennen met LEF
(D) = Doorgaan met LEF

Een unieke aanpak (op maat!)

De investering

 • 1 – 4 tickets = € 229,- per stuk
 • 5 – 24 tickets = € 199,- per stuk
 • ≥ 25 tickets* = € 179,- per stuk

Alle deelnemende bedrijven kunnen rekenen op:
– Een toolbox voor communicatie richting medewerkers
– Zichtbaarheid tijdens LEF’19
– Na afloop mails voor continue ontwikkeling

* vanaf 25 tickets kunt u gebruik maken van het ‘impactpakket’. Dit betekent een eigen kick-off en een eigen kick-out met een vaste moderator en op verzoek een voortraject en na-traject voor nog meer impact. 

Foto header: Fountainheads, gemaakt door Cees Wouda

kennismaken

Enthousiast?

Doe mee met LEF'19

icon

Ja, wij doen mee!

en investeren in de ontwikkeling van medewerkersBestel je ticket(s)

icon

Meer weten over LEF ‘19?

Meer informatie vind je in de LEF'19 brochure.Download de brochure

Veelgestelde vragen

Meer weten? Hieronder vind je de

Meest gestelde vragen

Op verzoek en in co-creatie met MKB-ers en andere partners in de regio Zwolle is het initiatief voor LEF ontstaan. Met dit evenement willen we een leven lang ontwikkelen faciliteren en medewerkers van bedrijven in de regio met en van elkaar laten leren.

LEF'19 wordt gehouden op 5 november. We waren voornemens LEF op twee dagen (5 en 6 november) te verzorgen, met op beide dagen hetzelfde programma. We waren in de veronderstelling dat het verzorgen van twee identieke dagen belangrijk was voor deelnemende bedrijven om continuïteit in de organisatie te behouden. Nu blijkt dat deelnemende bedrijven er toch voor kiezen om met een gedeelte van het bedrijf i.p.v. als geheel deel te nemen. Zo komen ze met een afvaardiging, een groep enthousiastelingen of een specifieke afdeling. Dit maakt het aanbieden van één dag (voorlopig) voldoende.

Tickets voor LEF'19 zijn te koop vanaf € 229,- per stuk. Komt u met 5 medewerkers of meer, dan kosten ze € 199,- per stuk. Komt u met 25 medewerkers of meer, dan kosten ze € 179,- per stuk. Vanaf 25 medewerkers krijgt u ook een vaste moderator, heeft u uw eigen kick-off en kick-out en verzorgen we op verzoek (voor € 795,- per sessie) een sessie vooraf en na afloop van het event, voor nog meer impact!

U ontvangt het aantal gewenste tickets, een toolbox voor communicatie richting uw medewerkers, zichtbaarheid van uw logo tijdens LEF'19 en uw medewerkers krijgen na afloop gepersonaliseerde mails voor continue ontwikkeling. Bij 25 of meer bezoekers kunt u gebruik maken van het 'impactpakket'. Dit betekent een eigen moderator, een kick-off en kick-out met uw organisatie en op verzoek een begeleide sessie voor en na afloop van het event.

Voor meer impact gaat een ELLLA moderator met jullie aan de slag! (1) Vooraf zal de moderator een sessie begeleiden met vragen als: Hoe creëert u een omgeving voor groei en ontwikkeling? Wat vraagt dit van de leidinggevenden binnen de organisatie? En hoe zorgt u voor inbedding en de aankondiging van LEF’19 richting medewerkers? (2) Tijdens het LEF'19 event zal de moderator een organisatie-specifieke kick-off en kick-out begeleiden. (3) Na afloop werkt de moderator in een sessie aan de do's en dont's voor succesvolle borging. Dit gebeurt aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden. Wat heeft het event losgemaakt? Hoe stimuleert en versterkt u de gewenste beweging?

Contact

Vragen?

Neem contact met ons op.

Contact met ellla

De volgende organisaties zijn supporter van LEF'19