Herken je dit?

Ik ben toe aan een volgende stap in mijn ontwikkeling.

Ik ben nu een aantal jaar aan het werk en op zich gaat het lekker, toch denk ik weleens ‘er zit meer in’. Zo speel ik soms met de volgende gedachten:

 • Hoe kan ik meer impact hebben?
 • Hoe kom ik stevig(er) in mijn schoenen te staan?
 • Ik wil ontdekken wat echt bij mij past.
 • Hoe maak ik de juiste keuzes, met oog voor mijn balans?
 • Wat is een goede volgende stap? (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik)
 • En praktisch, hoe word ik een effectievere gesprekspartner?

Door te investeren in jezelf, ben je in staat om vanuit kwaliteit en eigenheid meer impact te hebben.

Veel Young Potentials gingen jou voor

Dit zeggen zij erover

image
Ik wist dat het tijd was om na te denken over mijn persoonlijke ontwikkeling

Willemijn Prins

image
Ik ben nog dagelijks bezig met 'eerst iemand begrijpen en dan zelf begrepen worden'

Dave Reijmerink

Young Potentials leergang

Hoe ziet het programma eruit?

In deze leergang verdiep jij jezelf in hoe je beweging in jouw organisatie aanwakkert. Je kijkt daarvoor naar jezelf en naar de context waarin je actief bent. Het is een intensief en inspirerend programma met voldoende persoonlijke aandacht voor jou.

Wat kun je verwachten?

 • Een individueel intakegesprek
 • Inspiratie door eerlijke verhalen van ondernemers en bestuurders
 • Op bezoek bij verschillende bedrijven
 • Leren van en met anderen in dezelfde levensfase
 • Bouw aan een (regionaal) netwerk
 • Workshops waarin theorie en praktijk samenkomen
 • Inzicht in jouw talenten
 • Individuele coaching

Voor meer gedetailleerde informatie, download hieronder de brochure.

ELLLA extra’s

Je ontvangt een interessant boekenpakket en nuttige naslagwerken. Na de leergang heb je toegang tot het ELLLA alumni-netwerk.

Enthousiast?

Maak kennis of download de brochure

icon

Ik kom graag een kop koffie drinken!

In een persoonlijk gesprek ontdek ik graag wat de leergang voor mij kan betekenen.Contact

icon

Ik wil graag meer weten over de leergang

In onze brochure vind je meer informatie over de leergang voor young potentials.Download de brochure

Meer weten? Hieronder vind je de

meest gestelde vragen

Je gaat aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Je leert je sterke en minder sterke kanten herkennen en hoe je deze kennis kunt benutten in je organisatie. Daarnaast leer je hoe je een betere gesprekspartner wordt en meer impact kunt hebben.

Ben jij onder de 35 jaar of heb je inmiddels een aantal jaar werkervaring? Dan is deze leergang perfect voor jou! Ben je ouder dan 35 en heb je inmiddels een behoorlijke rugzak gevuld met leidinggevende ervaring, dan past de Topleergang Leiderschap of Bronnen van Leiderschap waarschijnlijk beter bij jou.

Tanja Geurtse en Karen Bakker begeleiden de modules. Het intakegesprek, het talentgesprek (op basis van TMA) en de individuele coachgesprekken heb je met een van hen.

De leergang duurt 6 maanden. De bijeenkomsten zijn verspreid over deze periode. Onderweg heb je 3 individuele gesprekken; talentgesprek op basis van TMA (1,5 uur) en individuele coaching (gesprekken van 1 uur).

De Leergang voor Young Potentials is voor professionals die (door)groeien of anderszins steeds meer verantwoordelijkheid krijgen in hun functie/rol. Doorgaans werken de deelnemers minimaal op HBO-niveau. Er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te kunnen nemen. Of de leergang bij jou en jouw ontwikkelbehoefte(n) aansluit, wordt verkend in het (vrijblijvende) persoonlijke intakegesprek dat voorafgaand aan de leergang plaatsvindt.

De programma’s van ELLLA vragen altijd voorbereiding. Reken op 1 tot 2 uur per bijeenkomst. Uiteraard is het ook afhankelijk van de tijd die mensen er zelf in willen steken, je kunt zelf de diepte opzoeken en dan kost het waarschijnlijk meer tijd.

Namen van de sprekers zijn altijd onder voorbehoud. Mochten er zich calamiteiten voordoen dan kan er een wijziging van de sprekers plaatsvinden. Uiteraard kijken we hierbij naar een passende vervanger.

ELLLA verzorgt diverse leergangen. Op dit moment zijn dit een Topleergang Leiderschap en een leergang Bronnen voor Leiderschap. Daarnaast verzorgt ELLLA maatwerktrajecten voor het MKB, onderwijsinstellingen en de overheid.

Geïnteresseerd in de Young Potential leergang?

Meld je direct aan!

Aanmelden