Een gemotiveerde groep startende ondernemers, PEC Zwolle, Regio Zwolle United en haar partners: het zijn de ingrediënten voor het PEC Zwolle Startersprogramma. Hotel Lumen vormt het decor voor de aftrap van het programma. Startups uit de regio Zwolle krijgen de kans om hun organisatie een boost te geven. Emmely Lefevre en Arjan Jansen lichten een tipje van de sluier toe: wat kunnen de deelnemers verwachten in 2019?

In 2019 gaan de eerste 20 starters aan de slag met het PEC Zwolle Startersprogramma. Dit initiatief helpt startende ondernemers uit de regio hun organisatie meer vorm te geven, samen vraagstukken te behandelen en dit alles met aandacht voor zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Naast een kijkje in de keuken bij een toonaangevend bedrijf uit de regio en toegang tot het netwerk van PEC en Regio Zwolle United verzorgt ELLLA drie masterclasses voorafgaand aan de thuiswedstrijden van de voetbalclub. Na de masterclasses moedigen de ondernemers hun favoriete club aan vanaf hun vaste plek in het startersvak.

In gesprek
Op de aftrap van het programma gaat Emmely Lefevre in gesprek met de deelnemers. Waarom hebben ze zich ingeschreven voor het programma bijvoorbeeld? ‘Niemand is zo wijs dat hij niets meer hoeft te leren’, vertelt een van de starters uit het publiek. Daarnaast is Emmely benieuwd waar de nieuwsgierigheid van de deelnemers ligt. Over welke thema’s willen zij meer leren tijdens de masterclasses? Netwerken, ervaringen met overheden, financiële vraagstukken en marketing blijken thema’s waar veel vraag naar is.

Meer informatie
Het PEC Zwolle Startersprogramma is een plek voor startups en innovatieve starters die hun ondernemerschap een boost willen geven. Het is een initiatief van PEC Zwolle, Regio Zwolle United en haar partners. In januari starten de eerste 20 deelnemers aan de masterclasses van ELLLA. In september start de tweede groep van 20 deelnemers aan het startersprogramma. Interesse in het PEC Zwolle Startersprogramma? Neem dan vrijblijvend contact op met Manouk Reimert via mreimert@peczwolle.nl of klik hier voor meer informatie.