Effect van corona maatregelen op ELLLA’s dienstverlening

Wat een bijzondere periode. Een pandemie kan in korte tijd letterlijk de wereld op haar kop zetten. Het raakt alle domeinen, zo ook jouw organisatie. De grote en nodige maatregelen om het corona virus in te dammen nemen wij serieus en hebben direct effect op de planning van onze maatwerkprogramma’s en leergangen.

Graag zetten we in dit nieuwsbericht op een rij hoe wij (vanuit ELLLA) omgaan met de getroffen maatregelen:

Maatwerkprogramma’s

Alle groepsbijeenkomsten worden opgeschort tot (in ieder geval) 6 april. Onze coördinatoren planning en organisatie nemen waar nodig contact op met klanten, zodat we in overleg afwegingen kunnen maken en spoedig met een nieuwe planning kunnen komen. We houden hierbij rekening met verlenging van (een deel van) de maatregelen en werken met elkaar toe naar een zo realistisch mogelijke planning.

De enige bijeenkomsten met deelnemers die, in overleg met de klant, doorgang zullen vinden zijn intervisiesessies. Deze verzorgen wij dan online. Nieuwsgierig naar de (online) intervisiemogelijkheden voor jouw organisatie, wij gaan graag (online) hierover in gesprek.

Individuele gesprekken, zoals intake-, coaching- of talentengesprekken
Individuele gesprekken worden, in overleg met betrokkene(n), omgezet naar online ontmoetingen. We werken hierbij met Zoom.

Tussentijdse klant-, co-creatie en/of evaluatiegesprekken
Waar mogelijk willen we onze tussentijdse klant- en evaluatiegesprekken doorgang laten vinden. Hierbij schakelen we over naar online. We doen dit uiteraard in afstemming en hebben inmiddels goede ervaringen met Zoom. Indien gewenst werken we met tool(s) die in jullie organisatie beschikbaar zijn.

Leergangen

Alle bijeenkomsten die gepland stonden in april zijn verplaatst naar mei. Concreet betekent dit: de leergang Bronnen van Leiderschap sluit een maand later af, de Topleergang Leiderschapsontwikkeling loopt een aantal maanden langer door en de leergang voor Young Potentials start in mei (i.p.v. april).

Alle (potentiële) deelnemers zijn inmiddels hierover op de hoogte gebracht.

ELLLA’s bereikbaarheid

In de tussentijd werken wij vanuit huis ‘gewoon’ door en zijn bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen. Als het gaat om zaken rondom planning en organisatie kun je schakelen met Manja Kersing en Henriette Poortinga (via contact@ellla.nl of bel Manja – 06 4228 6558 | Henriette – 06 3910 7085). Voor andere vragen kun je terecht bij onze moderator(en), Karin Raaijmakers (karinraaijmakers@ellla.nl en 06 5023 5993) en/of Arjan Gosker (arjangosker@ellla.nl en 06 1304 8895).

Wij wensen iedereen de aankomende periode (extra) gezondheid, wijsheid en een nieuwe/andere/verfrissende kijk op het ’normale dagelijkse leven’ toe.

Hopelijk tot snel weer!

image

Celelezing met Roxane van Iperen

Celelezing met Marko Hekkert

21 november 2024 van 20:00 - 21:30 €17,50 Inclusief drankje en boekje Academiehuis Grote Kerk