Innovatief leiderschap en ELLLA

Veel organisaties hebben grote ambities, maar worstelen met het inspelen op veranderingen. De wereld verandert snel, denk aan maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe technologieën en automatisering. Ook zien we binnen organisaties de wens om te vernieuwen of beter samen te werken. Leiders worden uitgedaagd om hun (oude) denk- en werkwijzen los te laten, willen ze in deze onvoorspelbare tijd succesvol blijven. Innovatief leiderschap speelt hierin een belangrijke rol. ELLLA helpt bedrijven en organisaties bij het creëren van een innovatieve, open en proactieve cultuur. Goed leiderschap is hierbij een belangrijke sleutel tot succes.

ELLLA maakt groei van mensen, teams en organisaties waar. Talent zien, ontmoetingen begeleiden en helpen bij transformaties binnen en tussen organisaties. Ellla brengt je hele organisatie in beweging!

Klantportretten

Zij gingen je voor

image

Edward Rosendaal - CEO VConsyst

Wanneer je groeit, krijg je ook te maken met grotere uitdagingen. Edward vertelt wat ELLLA voor hem en zijn organisatie heeft betekend.

Bekijk zijn verhaal
image

Chris Kruitbosch - Directeur Kruitbosch

Sinds 2018 begeleidt ELLLA Kruitbosch in hun organisatieontwikkeling, met leiderschaps- en talentprogramma’s.

Bekijk zijn verhaal

Is jouw bedrijf klaar voor innovatief leiderschap?

Wil jij net als Edward Rosendaal en Chris Kruitbosch met ELLLA aan de slag met jouw bedrijf? Wil je het aanwezige talent en de collectieve intelligentie binnen jouw organisatie benutten, en zo de volgende stap zetten?

We praten hier graag met je over door. Je kunt met ons in contact komen en een vrijblijvende afspraak maken via contact@ellla.nl of bel ons op 085 200 7578.

ELLLA breng(t) je hele organisatie in beweging

Zet vandaag de eerste stap

contact